5 meldingen (geen file) Drukke donderdagavondspits door Pasen A73 dicht na aanrijding voetganger Drie rijstroken dicht op A12 bij Gouda 5 meldingen (geen file) Vertraging bij knooppunt Grijsoord Twee rijstroken afgesloten op A1

Dynamische bewegwijzering


Met de ingewonnen verkeersdata kan de VID de weggebruiker op verschillende manieren informeren. In de eerste plaats voor onderweg met dynamische bewegwijzering langs de kant. Maar nog efficienter is het informeren van de weggebruiker nog vóór deze de weg op gaat. Dat kan via de diverse media in de directe omgeving. In overleg met de wegbeheerder kan de VID een pakket aan diensten samenstellen om de communicatie zo doelmatig mogelijk te verspreiden.

© VID

© VID

Verkeersinformatie voor vertrek of onderweg:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen op 020-4303131.

Spitsverwachting

vr 18 april (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Zoals elke vrijdagochtend verwachten we ook nu weinig verkeersdrukte. De piek van de spits wordt rond 08:50 uur verwacht. Na de spits zal door Duits vakantieverkeer alweer de eerste vertraging ontstaan.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 18 april (Avond)
lichte spits

Met ongeveer 160 kilometer file verwachten we een normaal verloop van de spits. Vooraf worden er dan ook geen bijzonderheden verwacht.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.