7 meldingen, waarvan 1 file (2 km) Dinsdag opnieuw hinder door wind A6 bij Muiderberg dicht door ongeval Verkeer rond Amsterdam vast door ongevallen 7 meldingen, waarvan 1 file (2 km) A15 dicht na ongeval met motorrijder Velsertunel in A22 dicht door schade aan de tunnel

Motorrijder onderuit op de A67

De A67 Venlo - Turnhout is donderdagmiddag om even voor 14:00 uur bij Leenderheide volledig afgesloten. Een motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak ten val.

Omdat Rijkswaterstaat verwacht dat de afsluiting voor grote problemen gaat zorgen, worden weggebruikers met bestemming Eindhoven geadviseerd om vanaf het knooppunt Zaarderheiken om te rijden in de richting van Maastricht, over de A73 en de A2.

Update 14:08 uur

Inmiddels staan weggebruikers op de A67 vanaf Someren vast over een lengte van 4 kilometer.

Update 14:43 uur

Zojuist zijn alle rijstroken vrijgegeven. De file, die inmiddels een lengte van 9 kilometer heeft bereikt, kan nu langzaam gaan afnemen.

Foto: marcelmagic, via Twitter

Foto: (c) marcelmagic, via Twitter
Laatst gewijzigd: 4 april 2014, 06:35
MB

Spitsverwachting

di 31 maart (Ochtend)
zware spits

Het stormachtige weer zal voor langere files zorgen. De kustregio kan zware windstoten tot 100 kilometer per uur verwachten. Gevaarlijke rij omstandigheden dus voor vrachtverkeer en voertuigen met aanhanger. De spits zal zwaar verlopen.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

di 31 maart (Avond)
reguliere spits

Het kan nog steeds flink gaan waaien waardoor de files langer zijn dan op andere dinsdagen. In het westen van het land kan het ook nog flink gaan regenen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.