10 meldingen (geen file) Wijkertunnel afgesloten na ongeluk Nieuwe verbindingsboog Kethelplein in gebruik Velsertunnel (A22) dicht na ongeluk 10 meldingen (geen file) Verkeershinder Afsluitdijk A7 Wederom afgesloten spitsstrook op A10 Zuid

Veel vertraging op A58

Op de A58 zijn als gevolg van een aanrijding tussen Moergestel en Hilvarenbeek zondagavond twee rijstroken afgesloten geweest. Bij het ongeval waren meerdere personenauto's en een busje betrokken. Eén slachtoffer zat bekneld.

Het verkeer werd via de verzorgingsplaats geleid. Om 22:05 uur had de file al een lengte van 7 kilometer. Op de A58 zat meer verkeer als anders vanwege werkzaamheden op de A2 tussen Eindhoven en Den Bosch. De A2 was in verband daarmee afgesloten.

Verkeer vanuit Eindhoven naar Den Bosch en verder werd geadviseerd via de A50 en de N279 te rijden rijden (via Veghel).

Om 23:20 uur is de A58 vrijgegeven. Eerder dan verwacht, want een sporenonderzoek bleek niet nodig. Wel moest de olie die op de rijbaan terecht was gekomen worden opgeruimd.
Laatst gewijzigd: 24 september 2012, 15:29
pp

Spitsverwachting

vr 29 augustus (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Zoals altijd stelt ook deze vrijdagochtendspits weinig voor. Er wordt nauwelijks verkeersdrukte verwacht. De eerste echte files zullen pas tussen 08:00 uur en 08:30 uur ontstaan.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 29 augustus (Avond)
lichte spits

De avondspits op deze vrijdag is langgerekt en begint al vroeg. Voor Midden-Nederland eindigt de schoolvakantie, dat betekent dat terugkerend vakantieverkeer zich mengt met forenzenverkeer. Het aantal files kan dus behoorlijk oplopen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.