1 melding (geen file) 2 doden door ongeluk op N59 in Zeeland Wegen rond Amsterdam vast door ongevallen op A9 Lange files zuidkant Utrecht na ongeval A27 1 melding (geen file) A4 bij Voorschoten wordt verbreed Weekendprognose 19 - 22 september

Geen treinverkeer tussen Weert en Roermond door brand papierfabriek

Tussen Weert en Roermond heeft woensdagmiddag het treinverkeer stilgelegen, vanwege een grote brand in een papierfabriek in de buurt van het spoor.

Treinreizigers moesten daarom rekening houden met meer dan een uur vertraging.

Volgens de brandweer brak de brand brak rond 14:30 uur uit. De brandweer bestreed het vuur met groot materieel. Rond 17:15 uur kon het spoor worden vrijgegeven en kwam het treinverkeer weer langzaam op gang.

Foto: (c) @remun via twitter
Laatst gewijzigd: 23 augustus 2012, 06:51
avs

Spitsverwachting

do 18 september (Ochtend)
reguliere spits

Er is een geringe kans op wat neerslag, maar daar zal het verkeer niet of nauwelijks hinder van ondervinden. Wel moeten we net als de afgelopen dagen rekening houden met dichte mist.Om even na 08:30 uur zal de piek van de spits bereikt worden met niet meer dan 170 kilometer file.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 18 september (Avond)
reguliere spits

We verwachten een vrij normaal spitsbeeld voor de donderdag. De weersomstandigheden zijn redelijk gunstig. Er is slechts een geringe kans op wat neerslag.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.