4 meldingen, waarvan 1 file (2 km) A16 dicht door vierde ongeluk bij Klaverpolder Werkzaamheden verdiepte ligging A4 Leiderdorp afgerond Zondag vertraging verwacht in en rond Den Haag 4 meldingen, waarvan 1 file (2 km) Treinverkeer verstoord door verkeerd bord Ongeluk A7 bij Westerbroek

Geen treinverkeer tussen Weert en Roermond door brand papierfabriek

Tussen Weert en Roermond heeft woensdagmiddag het treinverkeer stilgelegen, vanwege een grote brand in een papierfabriek in de buurt van het spoor.

Treinreizigers moesten daarom rekening houden met meer dan een uur vertraging.

Volgens de brandweer brak de brand brak rond 14:30 uur uit. De brandweer bestreed het vuur met groot materieel. Rond 17:15 uur kon het spoor worden vrijgegeven en kwam het treinverkeer weer langzaam op gang.

Foto: (c) @remun via twitter
Laatst gewijzigd: 23 augustus 2012, 06:51
avs

Spitsverwachting

ma 9 maart (Ochtend)
reguliere spits

Het blijft droog en de zon laat zich geregeld zien. Dit is zeer gunstig voor het verkeer. Tijdens de vroege ochtend kan een zonnebril in de auto uitkomst bieden. De piek van de spits bereiken we deze ochtend om even voor 08.30 uur.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

ma 9 maart (Avond)
lichte spits

Deze spits verloopt zoals we gewend zijn, vrij rustig. Op het drukste moment zal er niet meer dan 100 kilometer file op de snelwegen staan.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.