18 meldingen, waarvan 6 files (23 km) VID verwacht vrijdagmiddag wederom lange files Vrachtwagen gekanteld, A28 voorlopig dicht Zondag mogelijk hinder bij de Muiderbrug in de A1 18 meldingen, waarvan 6 files (23 km) Kraanwagen dwars op A58, rijbaan uren dicht Gladheid op Coenplein, rijbaan dicht na ongeval

Ongeval op de binnenring van de A10

Een ongeval tussen een motorrijder, een personenauto en een vrachtwagen zorgde woensdag aan het begin van de middag voor vertraging op de binnenring van de A10.

Ter hoogte van Geuzenveld moesten twee rijstroken worden afgesloten. De A10 is naast een belangrijke, ook een drukke verkeersader en zorgt dan al gauw voor filevorming rond de hoofdstad. Tussen het knooppunt De Nieuwe Meer en Geuzenveld stond om 12:38 uur 3 kilometer verkeer stil. De vertragingstijd bedroeg circa 10 minuten.

Om niet in de file te hoeven aansluiten konden weggebruikers, die richting Zaandam wilden, vanaf het knooppunt De Nieuwe Meer de A10-Zuid op rijden en omrijden via de Zeeburgertunnel.

Rijkswaterstaat hoopte de rijstroken rond 13:30 uur te kunnen vrijgeven. Echter eerder dan verwacht kon dit al rond 13:00 uur gebeuren.
Laatst gewijzigd: 23 augustus 2012, 06:49
PO

Spitsverwachting

vr 30 januari (Avond)
reguliere spits

Vanmiddag wordt het iets drukker dan we gewend zijn. Houd rekening met buien waardoor files snel in lengte kunnen toenemen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

ma 2 februari (Ochtend)
reguliere spits

Vooraf worden geen bijzonderheden verwacht, er is wel een grote kans op een bui, maar dat weinig invloed hebben op het verloop van de spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.