6 meldingen (geen file) Twee tunnels in A15 dicht door storing Vrachtwagen in greppel langs N279 Auto op zijn kop, N201 in beide richtingen dicht 6 meldingen (geen file) Veel vertraging A4 na ongeval bij Badhoevedorp N456 voorlopig dicht na ongeval op spoorwegovergang

Geen treinen tussen Nijverdal en Wierden vanwege vliegtuigbom

Bij werkzaamheden aan het spoor in Nijverdal is woensdagmorgen een explosief ontdekt. Het ging vermoedelijk om een vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog.

Tussen Nijverdal en Wierden moesten reizigers rekening houden met meer dan een uur vertraging. Door het onschadelijk maken van de bom reden er tussen Nijverdal en Wierden geen treinen.

Ook de N35 bij Nijverdal was naar verluidt afgesloten vanwege de werkzaamheden van de EOD. Woningen en een bouwmarkt in de omgeving zijn uit voorzorg ontruimd. Even over 16:00 uur was de situatie gestabiliseerd met zand, containers en hekken en kon het treinverkeer weer worden hervat. Het ruimen zal later plaats vinden.

Vorige week werd de EOD ook al ingeschakeld toen bij de werkzaamheden in Nijverdal iets werd ontdekt dat op een granaat leek. Dat bleek een ongevaarlijke oefengranaat te zijn.

Foto: (c) @sabinefann via twitter
Laatst gewijzigd: 23 augustus 2012, 06:58
PO

Spitsverwachting

do 5 maart (Ochtend)
reguliere spits

Met nog geen 165 kilometer file op het drukste moment verwachten we een vrij rustig spitsbeeld. De weersomstandigheden zijn gunstig. Het lijkt een droge dag te worden met behoorlijk wat zon.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 5 maart (Avond)
reguliere spits

We verwachten dat de spits vrij normaal zal verlopen. Om 17.40 uur verwachten we de meeste drukte. Meer dan 200 kilometer file zal er zeker niet op de snelwegen komen te staan. Bij regen kunnen de files wel snel in lengte toenemen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.