3 meldingen (geen file) Gooilandseweg (N236) nog een laatste weekend afgesloten Brug in A44 in storing Weekendprognose 22 - 25 augustus 3 meldingen (geen file) Weekendafsluiting A59 Veel vertraging op de A15 bij Spijkenisse

Incident op A27 zorgt voor 8 kilometer file

Een incident op de A27 Utrecht - Gorinchem zorgde woensdagochtend tijdens de spits voor 8 kilometer file. Rijkswaterstaat vermoedde dat het om een éénzijdig ongeval ging. Het voertuig stond kort op het weefvak bij hectometerpaal. 78.0 net voor Lunetten, waardoor rijstrook 2 en 3 moesten worden afgesloten.

Een weefvak is een wegvak waar een invoegende en uitvoegende beweging zodanig worden gecombineerd, dat de invoegstrook en uitvoegstrook in elkaar overlopen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en wat er precies is gebeurd is niet bekendgemaakt. Omstreeks 08:40 uur kon rijstrook 2 worden vrijgegeven, rijstrook 3 was nog afgesloten. Om 08:50 uur waren alle rijstroken weer vrij.
Laatst gewijzigd: 22 augustus 2012, 14:35
AB

Spitsverwachting

do 21 augustus (Avond)
lichte spits

Er kan wel een buitje vallen, maar veel zal het niet zijn. De meeste drukte, voor zover daar sprake van zal zijn, zal rond 17:50 uur gemeten worden.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

vr 22 augustus (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Deze spits verloopt over het algemeen vrij rustig. Ook nu verwachten we op voorhand geen bijzonderheden. er kan echter wel een bui vallen en dan kunnen de files die er eventueel staan, snel aangroeien.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.