4 meldingen (geen file) A58 in beide richtingen dicht na ongevallen door mist Ongeluk met twee vrachtwagens op A2 Instructie vernieuwde VID app 4 meldingen (geen file) VID vernieuwt functionaliteit website Download de vernieuwde VID app

Incident op A27 zorgt voor 8 kilometer file

Een incident op de A27 Utrecht - Gorinchem zorgde woensdagochtend tijdens de spits voor 8 kilometer file. Rijkswaterstaat vermoedde dat het om een éénzijdig ongeval ging. Het voertuig stond kort op het weefvak bij hectometerpaal. 78.0 net voor Lunetten, waardoor rijstrook 2 en 3 moesten worden afgesloten.

Een weefvak is een wegvak waar een invoegende en uitvoegende beweging zodanig worden gecombineerd, dat de invoegstrook en uitvoegstrook in elkaar overlopen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en wat er precies is gebeurd is niet bekendgemaakt. Omstreeks 08:40 uur kon rijstrook 2 worden vrijgegeven, rijstrook 3 was nog afgesloten. Om 08:50 uur waren alle rijstroken weer vrij.
Laatst gewijzigd: 22 augustus 2012, 14:35
AB

Spitsverwachting

di 16 september (Avond)
reguliere spits

Rond Den Haag is het mogelijk wat rustiger omdat vanwege Prinsjesdag alle basisscholen een vrije dag hebben. Er kan een bui vallen, mogelijk met onweer.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

wo 17 september (Ochtend)
lichte spits

Het is rustig nazomerweer met perioden met zon en kleine kans op een bui. We verwachten vooraf dan ook geen bijzonderheden. De spits zal zoals gewoonlijk met uitzondering van calamiteiten rustig verlopen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.