5 meldingen (geen file) Twee tunnels in A15 dicht door storing Vrachtwagen in greppel langs N279 Auto op zijn kop, N201 in beide richtingen dicht 5 meldingen (geen file) Veel vertraging A4 na ongeval bij Badhoevedorp N456 voorlopig dicht na ongeval op spoorwegovergang

Incident op A27 zorgt voor 8 kilometer file

Een incident op de A27 Utrecht - Gorinchem zorgde woensdagochtend tijdens de spits voor 8 kilometer file. Rijkswaterstaat vermoedde dat het om een éénzijdig ongeval ging. Het voertuig stond kort op het weefvak bij hectometerpaal. 78.0 net voor Lunetten, waardoor rijstrook 2 en 3 moesten worden afgesloten.

Een weefvak is een wegvak waar een invoegende en uitvoegende beweging zodanig worden gecombineerd, dat de invoegstrook en uitvoegstrook in elkaar overlopen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en wat er precies is gebeurd is niet bekendgemaakt. Omstreeks 08:40 uur kon rijstrook 2 worden vrijgegeven, rijstrook 3 was nog afgesloten. Om 08:50 uur waren alle rijstroken weer vrij.

Laatst gewijzigd: 22 augustus 2012, 14:35
AB

Spitsverwachting

do 5 maart (Ochtend)
reguliere spits

Met nog geen 165 kilometer file op het drukste moment verwachten we een vrij rustig spitsbeeld. De weersomstandigheden zijn gunstig. Het lijkt een droge dag te worden met behoorlijk wat zon.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 5 maart (Avond)
reguliere spits

We verwachten dat de spits vrij normaal zal verlopen. Om 17.40 uur verwachten we de meeste drukte. Meer dan 200 kilometer file zal er zeker niet op de snelwegen komen te staan. Bij regen kunnen de files wel snel in lengte toenemen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.