2 meldingen (geen file) Veel vertraging A4 na ongeval bij knp. Ypenburg Spijkenisserbrug in N492 defect N57 afgesloten door ongeval met spookrijder 2 meldingen (geen file) Gooilandseweg (N236) nog een laatste weekend afgesloten Brug in A44 in storing

Botlektunnel afgesloten na ongeval

In de Botlektunnel zijn maandagmiddag een vrachtauto en vier personenauto's op elkaar gereden. Dat is gebeurd in de A15 van Rozenburg naar Ridderkerk.

Eén van de inzittenden van de personenauto's is lichtgewond geraakt. De Botlektunnel was in de richting van Ridderkerk lange tijd afgesloten. Rond 16:30 uur konden alle rijstroken weer worden vrijgegeven.

Het verkeer werd tot die tijd omgeleid via de Botlekbrug.

Foto: (c) @Svenrooz via twitter
Laatst gewijzigd: 21 augustus 2012, 15:25
AvS

Spitsverwachting

vr 22 augustus (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Deze spits verloopt over het algemeen vrij rustig. Ook nu verwachten we op voorhand geen bijzonderheden. er kan echter wel een bui vallen en dan kunnen de files die er eventueel staan, snel aangroeien.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 22 augustus (Avond)
reguliere spits

Terugkerend vakantieverkeer zorgt voor meer drukte op de wegen. Voor de regio Zuid is de laatste vakantiedag aangebroken. Zo nu en dan kan er een bui vallen waardoor de files langer kunnen worden dan gebruikelijk. De meeste drukte wordt al rond 16:40 uur verwacht.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.