5 meldingen (geen file) Twee tunnels in A15 dicht door storing Vrachtwagen in greppel langs N279 Auto op zijn kop, N201 in beide richtingen dicht 5 meldingen (geen file) Veel vertraging A4 na ongeval bij Badhoevedorp N456 voorlopig dicht na ongeval op spoorwegovergang

Aanrijding tussen auto en fiets op de N240

Een fietser is maandag rond het middaguur op de N240 Hoogkarspel <> Hippolytushoef na een aanrijging met een auto om het leven gekomen.

De N2400 werd rond 12:15 uur in beide richtingen afgesloten tussen de weg naar Andijk en de weg naar Opperdoes. Er werd al snel duidelijk dat er na de aanrijding een reanimatie gaande was. Het ongeval gebeurde tussen de Dirk Bijvoetweg en de Almereweg.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Verwacht wordt dat de rijbaan rond 14:20 uur vrijgegeven kan worden.

Laatst gewijzigd: 21 augustus 2012, 06:59
MBr

Spitsverwachting

do 5 maart (Ochtend)
reguliere spits

Met nog geen 165 kilometer file op het drukste moment verwachten we een vrij rustig spitsbeeld. De weersomstandigheden zijn gunstig. Het lijkt een droge dag te worden met behoorlijk wat zon.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 5 maart (Avond)
reguliere spits

We verwachten dat de spits vrij normaal zal verlopen. Om 17.40 uur verwachten we de meeste drukte. Meer dan 200 kilometer file zal er zeker niet op de snelwegen komen te staan. Bij regen kunnen de files wel snel in lengte toenemen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.