4 meldingen (geen file) Veel hinder A2 na ongeval bij Vinkeveen Berging vrachtwagen veroorzaakt lange file op A6 Weginspecteur betrokken bij aanrijding op A1 4 meldingen (geen file) Kleine kettingbotsing op A16 Aanrijding A10, rijstroken langdurig afgesloten

Aanrijding tussen auto en fiets op de N240

Een fietser is maandag rond het middaguur op de N240 Hoogkarspel <> Hippolytushoef na een aanrijging met een auto om het leven gekomen.

De N2400 werd rond 12:15 uur in beide richtingen afgesloten tussen de weg naar Andijk en de weg naar Opperdoes. Er werd al snel duidelijk dat er na de aanrijding een reanimatie gaande was. Het ongeval gebeurde tussen de Dirk Bijvoetweg en de Almereweg.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Verwacht wordt dat de rijbaan rond 14:20 uur vrijgegeven kan worden.
Laatst gewijzigd: 21 augustus 2012, 06:59
MBr

Spitsverwachting

do 18 december (Ochtend)
zware spits

Ook vandaag is het nog herfstachtig met regelmatig wat regen. Het verkeer zou daar hinder van kunnen ondervinden. Van gladheid zal geen sprake zijn, de middagtemperatuur ligt vrij hoog voor de tijd van het jaar.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

do 18 december (Avond)
zware spits

We verwachten een vrij normaal spitsbeeld met de meeste drukte rond 17:40 uur. Mogelijk heeft het verkeer wat hinder van de weersomstandigheden. Bij regen kunnen files snel in lengte toenemen.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.