27 meldingen, waarvan 18 files (56 km) Westerscheldetunnel (N62) dicht na ongeval Traumahelikopter geland bij aanrijding op A28 A15 dicht na diverse ongevallen 27 meldingen, waarvan 18 files (56 km) Uitgebreide paasprognose 2014 Verkeershinder tijdens paasweekend

Nekletsel bij ongeval op de N220

20 augustus 2012, 11:35
Bij een ongeval op de N220 Hoek van Holland <> Maassluis zou sprake zijn van nekletsel. Maandagochtend kwamen er omstreeks 10:45 uur twee personenauto's ter hoogte van de Oranjesluisweg met elkaar in botsing. De klap zou behoorlijk geweest zijn. De weg is in beide richtingen afgesloten tussen de N223 naar Westerlee en Maasdijk.

In de voorste auto zaten twee personen waarvan de nek gefixeerd moest worden. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om de slachtoffers veilig uit de auto te kunnen halen. Ambulancepersoneel is met meerdere voertuigen ter plaatse geweest om de slachtoffers te verzorgen. Ze moesten beiden met spoed naar het ziekenhuis worden vervoerd. Ook de politie heeft bij het ongeval de nodige assistentie verleend. Verder werd er voor de hulpverleners, in verband met de hitte, met spoed drinken gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst van de politie heeft nog onderzoek verricht om de toedracht van het ongeval te kunnen vaststellen. De N220 kon om 13:00 uur worden vrijgegeven.

Foto: (c) Regio15
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Foto: (c)  Dennis van Schie
Foto: (c)  Regio15
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2012, 14:25
MBr

Spitsverwachting

wo 16 april (Ochtend)
lichte spits

Tijdens de vroege ochtend zou het lokaal plaatselijk glad kunnen zijn. Er kan mist voorkomen wat door de lage nachttemperatuur kan aanvriezen. Overdag ziet het weer er vriendelijk uit. De spits zal, zoals vaak het geval is, rustig verlopen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

wo 16 april (Avond)
reguliere spits

Met nog geen 200 kilometer file en mooi weer verwachten we een normaal verloop van de spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.