15 meldingen, waarvan 5 files (18 km) Vanavond en vannacht opnieuw glad in oosten Langdurig hinder door schade aan voegovergangen A5 Zondag mogelijk hinder bij de Muiderbrug in de A1 15 meldingen, waarvan 5 files (18 km) Vrachtwagen gekanteld, A28 voorlopig dicht Kraanwagen dwars op A58, rijbaan uren dicht

Ongeval met meerdere voertuigen op de A20

Bij een aanrijding dinsdagmorgen zijn op de A20 richting Hoek van Holland drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Om even voor 10:30 uur werden er bij het knooppunt Kethelplein drie rijstroken afgesloten. Rijkswaterstaat en de politie zijn aanwezig geweest. Omdat er zich dichtbij een ambulancepost bevindt, was ambulancepersoneel snel ter plaatse, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Wel werd een lichtgewonde persoon ter plaatse behandeld.

In de file die ontstond gebeurde nog een ongeval. Een vrachtwagen en een bestelbusje raakten elkaar. Ze werden door de politie van de snelweg af gestuurd om op een parkeerplaats de schadeformulieren in te vullen.

Om de file achter het ongeval te vermijden, konden weggebruikers die richting Hoek van Holland wilden vanaf het knooppunt Terbregseplein overwegen om te rijden in de richting van Dordrecht en Europoort over de A16, de A15 en de A4, de route door de Beneluxtunnel.

Omstreeks 11:05 uur kon één van de rijstroken worden vrijgegeven. Toen om 11:20 uur alle voertuigen van de rijbaan af waren, konden de rijstroken worden vrijgegeven. De file loste snel op en omrijden was niet meer nodig.

Foto: (c) Claudia Barca (via Twitter)
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Foto: (c)  Flashphoto.nl
Laatst gewijzigd: 8 augustus 2012, 07:16
MBr

Spitsverwachting

vr 30 januari (Avond)
reguliere spits

Vanmiddag wordt het iets drukker dan we gewend zijn. Houd rekening met buien waardoor files snel in lengte kunnen toenemen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

ma 2 februari (Ochtend)
reguliere spits

Vooraf worden geen bijzonderheden verwacht, er is wel een grote kans op een bui, maar dat weinig invloed hebben op het verloop van de spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.