9 meldingen, waarvan 4 files (22 km) Gladheid door winterse buien in aantocht Coentunnel dicht door ongeval Glas zorgt voor lange file op A28 9 meldingen, waarvan 4 files (22 km) Drukte aan zuidkant Utrecht door ongeluk A2 Hinder op A58 door ongeluk bij Rucphen

Rijstroken A15 afgesloten voor asfaltreparatie

In het wegdek van de A15 zijn vanuit Nijmegen naar Ridderkerk gaten ontstaan. Om dit te repareren is Rijkswaterstaat dinsdag tussen 11:30 uur en 15:00 uur bezig geweest met een spoedreparatie.

Tussen het knooppunt Gorinchem en de afrit Gorinchem werden voor de reparatie alle rijstroken afgesloten. Het doorgaande verkeer kon alleen passeren via de vluchtstrook.

Waardoor de schade is ontstond is niet duidelijk. De afsluiting leverde een korte file op vanaf Arkel. Het verkeer moest rekening houden met tien minuten vertraging.
Laatst gewijzigd: 1 augustus 2012, 09:42
MBr

Spitsverwachting

wo 28 januari (Avond)
reguliere spits

Tijdens de spits trekt een buienlijn over het land naar het oosten weg. Vooral op en rond de buienlijn valt veel regen en is er kans op windstoten. De spits pakt daardoor iets drukker uit.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 29 januari (Ochtend)
zware spits

Weggebruikers moeten rekening houden met plaatselijke gladheid in de vroege ochtend. Het winterse weer is weer helemaal terug. De kans op sneeuwval is aanwezig, daardoor kan de spits veel drukker verlopen dan gebruikelijk.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.