11 meldingen, waarvan 6 files (18 km) Afrit A10 uren dicht door aanrijding Verbreding A12 tussen Ede en Grijsoord in 2016 gereed Verbreding A1 Bunschoten - Hoevelaken van start 11 meldingen, waarvan 6 files (18 km) Kettingbotsing op A1 bij Hengelo Wegwerker aangereden, N280 dicht

Rijstroken A15 afgesloten voor asfaltreparatie

In het wegdek van de A15 zijn vanuit Nijmegen naar Ridderkerk gaten ontstaan. Om dit te repareren is Rijkswaterstaat dinsdag tussen 11:30 uur en 15:00 uur bezig geweest met een spoedreparatie.

Tussen het knooppunt Gorinchem en de afrit Gorinchem werden voor de reparatie alle rijstroken afgesloten. Het doorgaande verkeer kon alleen passeren via de vluchtstrook.

Waardoor de schade is ontstond is niet duidelijk. De afsluiting leverde een korte file op vanaf Arkel. Het verkeer moest rekening houden met tien minuten vertraging.

Laatst gewijzigd: 1 augustus 2012, 09:42
MBr

Spitsverwachting

di 3 maart (Avond)
reguliere spits

Er kan nog een enkele (winterse)bui vallen. Later klaart het van het westen uit op. We verwachten dat de avondspits vrij normaal zal verlopen met rond 17.40 uur niet meer dan 180 kilometer file op de snelwegen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

wo 4 maart (Ochtend)
lichte spits

Op woensdagochtend is er over het algemeen minder verkeer op de weg. Dat zal ook deze ochtend merkbaar zijn. Er valt een enkele bui, maar af en toe zal ook de zon te zien zijn.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.