75 meldingen, waarvan 50 files (192 km) LIVEBLOG AVONDSPITS: windstoten houden aan Parkeerapp EVA beschikbaar voor Nederland - Spanje LIVE: Nog de hele dag problemen door storm (beeindigd) 75 meldingen, waarvan 50 files (192 km) Lentestorm hindert ook dinsdagavondspits Vooral noord-zuidroutes vandaag erg link

Rijstroken A15 afgesloten voor asfaltreparatie

In het wegdek van de A15 zijn vanuit Nijmegen naar Ridderkerk gaten ontstaan. Om dit te repareren is Rijkswaterstaat dinsdag tussen 11:30 uur en 15:00 uur bezig geweest met een spoedreparatie.

Tussen het knooppunt Gorinchem en de afrit Gorinchem werden voor de reparatie alle rijstroken afgesloten. Het doorgaande verkeer kon alleen passeren via de vluchtstrook.

Waardoor de schade is ontstond is niet duidelijk. De afsluiting leverde een korte file op vanaf Arkel. Het verkeer moest rekening houden met tien minuten vertraging.

Laatst gewijzigd: 1 augustus 2012, 09:42
MBr

Spitsverwachting

di 31 maart (Avond)
zware spits

De combinatie van wind en buien zorgt voor gevaarlijke rij-omstandigheden. Lege vrachtwagens en voertuigen met aanhangers lopen risico om te kantelen. De spits zal met veel problemen verlopen.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

wo 1 april (Ochtend)
lichte spits

Het verkeersaanbod is lager dan andere dagen van de week. Wel kan regen en flinke wind voor meer drukte zorgen. Kijkt u wel uit dat u niet struikelt over een losse veter?

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.