18 meldingen, waarvan 4 files (20 km) LIVE: Nog de hele dag problemen door storm Vooral noord-zuidroutes vandaag erg link A50 naar het zuiden op 2 plaatsen dicht 18 meldingen, waarvan 4 files (20 km) Vrachtwagens omgewaaid, A6 en N50 dicht Dinsdag opnieuw hinder door wind

Rijksstraatweg in Warmond weer vrij na werkzaamheden

De Rijksstraatweg in Warmond is van 06 tot en met 26 augustus tijdelijk in één richting afgesloten geweest, om de doorstroming op de kruising N444 / A44 te verbeteren.

De afsluiting had te maken met grootschalige werkzaamheden aan de N443, zoals:

- het aanbrengen van nieuw asfalt

- het veiliger maken van uitritten

- de verbreding van de Piet Gijsbrug en de aanleg van een middeneiland voor fietsers

- het aanleggen van extra parkeervakken

- het vervangen van riolering en hemelwaterriool

- de verbreding van het fietspad (waar mogelijk)

- aanleggen van veiliger fiets- en voetgangersoversteken

- het aanbrengen van nieuwe belijning op de weg

Tijdens deze periode werd het verkeer omgeleid over de kruising A44 / N444 (postviaduct). De N443 is tussen Sassenheim en Noordwijkerhout volledig afgesloten geweest voor doorgaand verkeer, in verband met de sloop van de Piet Gijsbrug.

Omdat deze kruising van de A44 met de N444 overbelast zou raken, zorgde de Provincie Zuid-Holland samen met de Gemeente Teylingen ervoor dat de doorstroming gewaarborgd zou blijven. Verkeer vanuit de richting Leiden werd een afrit verder gestuurd naar Sassenheim. Verkeer dat vanaf de Rijksstraatweg kwam, werd teruggestuurd naar de toerit Sassenheim.

De VerkeersInformatieDienst heeft de weggebruiker de afgelopen weken geïnformeerd over de afsluiting op tekstkarren. Hierop werd aangegeven dat de N443 van 06 tot en met 26 augustus afgesloten zou worden. De tekstkarren stonden opgesteld langs de A4 re (Den Ruygen Hoek-West), A44 re (voor de aansluiting met de N208), A44 li (voor de aansluiting met de N444, N208 (Herenweg) en de N206 (t.h.v. De Zilk).

Foto: (c) VID
Laatst gewijzigd: 30 augustus 2012, 08:47
MBr

Spitsverwachting

di 31 maart (Avond)
zware spits

De combinatie van wind en buien zorgt voor gevaarlijke rij-omstandigheden. Lege vrachtwagens en voertuigen met aanhangers lopen risico om te kantelen. De spits zal met veel problemen verlopen.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

wo 1 april (Ochtend)
lichte spits

Het verkeersaanbod is lager dan andere dagen van de week. Wel kan regen en flinke wind voor meer drukte zorgen. Kijkt u wel uit dat u niet struikelt over een losse veter?

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.