17 meldingen, waarvan 11 files (30 km) Auto over de kop en in berm langs A29 Rijbaan A1 dicht na ongeval bij Hoevelaken Ongeval na hoogtemelding Velsertunnel 17 meldingen, waarvan 11 files (30 km) Provincie doet proef met aankondiging van brugopeningen Afsluitingen Amsterdam voor Dam tot Damloop

Files door defecte verkeerslichten Hooipolder

Voor veel weggebruikers rond Breda begon het weekend later dan gepland. Met name op de A59 richting Den Bosch stond het vast. De file werd veroorzaakt door de verkeerslichten op het knooppunt Hooipolder. Deze weigerden tussen 16:00 uur en 17:00 uur dienst.

De file aan de noordkant van Breda begon bij de afrit Terheijden en strekte zich uit over een lengte van 6 kilometer. Er werd ruim 20 minuten vertraging gemeten. De vertraging op de kruisende A27 viel mee. Doorgaand verkeer maakte gebruik van het viaduct over de A59. Alleen het verkeer dat de reis richting Den Bosch wilde vervolgen stroopte op op de afrit. Richting Gorinchem stond een korte file van 2 kilometer.

Tegen 16:30 uur begon het verkeer weer redelijk op gang te komen. Opgetrommelde verkeersregelaars leidde de bol in goede banen. Rond 17:00 uur werkten de verkeerslichten weer naar behoren, en was er geen vuiltje meer aan de lucht.
Laatst gewijzigd: 30 juni 2012, 11:59
FB

Spitsverwachting

vr 19 september (Avond)
lichte spits

Met nog geen 150 kilometer file verwachten we een vrij gemiddelde spits voor de vrijdag. De piek van de spits ligt nog voor 17:00 uur.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

ma 22 september (Ochtend)
reguliere spits

Het weer zit mee. Vooraf worden geen bijzonderheden verwacht.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.