geen meldingen Afsluiting A12 richting Utrecht bij Zoetermeer Drukte door regen en ongelukken Spoedtransport zorgt voor lange file geen meldingen Verkoop motorfietsen gestegen Prinses Irenebrug in N196 een maand dicht

In juli nog veel verkeershinder werkzaamheden A12

In de maand juli wordt vanwege de verbreding van de A12 tussen het knooppunt Lunetten en Veenendaal nog veel hinder verwacht. Er worden aankomend weekend grootschalige asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Overdag zijn er daarom slechts twee versmalde rijstroken beschikbaar. Van vrijdagavond 20:00 uur tot zaterdagmorgen 09:00 uur, zaterdagavond 20:00 uur tot zondagmorgen 11:00 uur en zondagavond 20:00 uur tot maandagmorgen 05:00 uur is dat er steeds maar één.

  • Van 20 juli tot en met 23 juli wordt op het weggedeelte tussen Maarsbergen en Veenendaal-West in de richting van Arnhem geasfalteerd. Naast bovengenoemde stremmingen is het hele weekend de verzorgingsplaats Bloemheuvel afgesloten.

Het verkeer kan gedurende de werkzaamheden een omleiding volgen via de noordkant over de A27, A28, A1 en A30 en via de zuidkant over de A2, A15 en de A50 en vice versa.

Door middel van tekstkarren wordt u op de hoogte gebracht van vertragingen rondom de werkzaamheden. Ook worden er banieren geplaatst bij ondermeer warenhuis Ikea, benzinestations en wegrestaurants. Met uw mobiele telefoon kunt u de QR-code op de banier scannen. Vervolgens komt u op een gecombineerde mobiele website van de VerkeersInformatieDienst en Rijkswaterstaat terecht waarbij u ook via uw mobiele telefoon op de hoogte blijft van de actuele situatie.

Laatst gewijzigd: 6 augustus 2012, 12:07
MBr

Spitsverwachting

vr 27 februari (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Aan het begin van de ochtend is het veelal bewolkt, maar later komt geregeld de zon tevoorschijn. Mede door de voorjaarsvakantie verwachten we nog minder verkeer op de weg dan gebruikelijk op vrijdag. Rond Amsterdam kan er op de A10 bij de afrit naar de RAI wel geregeld wat file staan door de Huishoudbeurs en de negenmaanden beurs.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

vr 27 februari (Avond)
lichte spits

Voor de regio noord en midden is de vakantie bijna voorbij. De avondspits kan daardoor wat drukker verlopen dan gewoonlijk. Extreme drukte verwachten we overigens niet.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.