6 meldingen (geen file) N57 afgesloten door ongeval met spookrijder Weekendprognose 22 - 25 augustus Gooilandseweg (N236) nog een laatste weekend afgesloten 6 meldingen (geen file) Brug in A44 in storing Veel vertraging op de A15 bij Spijkenisse

Afsluiting A15 na ongeval

De A15 is zaterdagavond in de richting van Gorinchem meer dan een uur afgesloten geweest na een ongeval ter hoogte van Sliedrecht.

Een auto met daarin een man, een vrouw en twee kinderen raakte bij Sliedrecht de geleiderail en schoot daarna de rijbaan weer op. Daarbij zou ook een andere auto geraakt zijn. De vier inzittenden van de auto zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval is er ook veel rommel op de rijbaan terecht gekomen. Door het opruimen en het politieonderzoek is de rijbaan lange tijd afgesloten geweest.

Het verkeer op de A15 werd tijdens de afsluiting geadviseerd om te rijden in de richting van Breda over de A16, A59 en A27. Om 20:00 uur is de A15 vrijgegeven.

Foto: (c) Twitter/Marcel Korevaar
Laatst gewijzigd: 26 maart 2012, 13:07
PM

Spitsverwachting

do 21 augustus (Avond)
lichte spits

Er kan wel een buitje vallen, maar veel zal het niet zijn. De meeste drukte, voor zover daar sprake van zal zijn, zal rond 17:50 uur gemeten worden.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

vr 22 augustus (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Deze spits verloopt over het algemeen vrij rustig. Ook nu verwachten we op voorhand geen bijzonderheden. er kan echter wel een bui vallen en dan kunnen de files die er eventueel staan, snel aangroeien.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.