1 melding (geen file) Auto te water op N249 bij 't Zand Gladheid door winterse buien in aantocht Coentunnel dicht door ongeval 1 melding (geen file) Glas zorgt voor lange file op A28 Drukte aan zuidkant Utrecht door ongeluk A2

Afsluiting A15 na ongeval

De A15 is zaterdagavond in de richting van Gorinchem meer dan een uur afgesloten geweest na een ongeval ter hoogte van Sliedrecht.

Een auto met daarin een man, een vrouw en twee kinderen raakte bij Sliedrecht de geleiderail en schoot daarna de rijbaan weer op. Daarbij zou ook een andere auto geraakt zijn. De vier inzittenden van de auto zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval is er ook veel rommel op de rijbaan terecht gekomen. Door het opruimen en het politieonderzoek is de rijbaan lange tijd afgesloten geweest.

Het verkeer op de A15 werd tijdens de afsluiting geadviseerd om te rijden in de richting van Breda over de A16, A59 en A27. Om 20:00 uur is de A15 vrijgegeven.

Foto: (c) Twitter/Marcel Korevaar
Laatst gewijzigd: 26 maart 2012, 13:07
PM

Spitsverwachting

do 29 januari (Ochtend)
zware spits

Weggebruikers moeten rekening houden met plaatselijke gladheid in de vroege ochtend. Het winterse weer is weer helemaal terug. De kans op sneeuwval is aanwezig, daardoor kan de spits veel drukker verlopen dan gebruikelijk.

Bij een zware spits wordt tot 350 km verwacht. Naast knelpuntfiles ook veel andere files.

do 29 januari (Avond)
reguliere spits

Vanwege de winterse weersomstandigheden kan de avondspits zwaarder uitpakken. De neerslag die vandaag valt zal vermoedelijk in de vorm van (natte) sneeuw zijn. Vooral landinwaarts is de kans op neerslag groot.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.