55 meldingen, waarvan 43 files (126 km) Vrachtwagen in greppel langs N279 Auto op zijn kop, N201 in beide richtingen dicht Veel vertraging A4 na ongeval bij Badhoevedorp 55 meldingen, waarvan 43 files (126 km) N456 voorlopig dicht na ongeval op spoorwegovergang Botsing met vijf voertuigen bij Vianen

Omleiding door werkzaamheden aan parallelrijbaan van A4

Het verkeer dat over de A4 vanuit Delft richting Amsterdam gebruik maakte van de parallelrijbaan - werd van 9 tot en met 12 maart - omgeleid.

Rijkswaterstaat nam op de parallelrijbaan de voegovergangen tussen de toerit Rijswijk en het knooppunt Ypenburg onder handen. De rijbaan was daarom tussen ’s avonds 21:00 uur en de volgende morgen 05:00 uur afgesloten. Tevens waren de toe- en afrit Plaspoelpolder afgesloten.

Het verkeer dat vanuit Den Haag-Zuid naar Rotterdam wilde, werd geadviseerd om te rijden over de A4 en de N470. Weggebruikers moesten daarbij rekening houden met een vertraging van ongeveer 10 minuten.

Laatst gewijzigd: 15 maart 2012, 12:32
MBr

Spitsverwachting

wo 4 maart (Avond)
reguliere spits

In het hele land komen buien voor. Er kan daarbij hagel of natte sneeuw vallen en ook een klap onweer is mogelijk. Tussen de buien door schijnt ook af en toe de zon. Toch verwachten we een vrij normaal verloop van de spits met de meeste drukte rond 17.45 uur.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

do 5 maart (Ochtend)
reguliere spits

Met nog geen 165 kilometer file op het drukste moment verwachten we een vrij rustig spitsbeeld. De weersomstandigheden zijn gunstig. Het lijkt een droge dag te worden met behoorlijk wat zon.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.