3 meldingen (geen file) Melkwagen gekanteld op N359 Verkeershinder verwacht bij Velsertunnel in de A22 Auto dwars op vangrail A12 3 meldingen (geen file) Diverse ongevallen tijdens zware ochtendspits A28 bij Harderwijk dicht na ongeval

Weekendafsluiting A4 bij Bergen op Zoom

Rijkswaterstaat voert in het weekend van 16 tot en met 19 maart onderhoud uit aan viaduct Ruytershove over de A4 vanuit Bergen op Zoom richting Vlissingen, ter hoogte van Bergen op Zoom.

Het verkeer vanaf de A58 kan gebruik maken van één rijstrook op het knooppunt Zoomland, terwijl weggebruikers uit noordelijke richting omgeleid worden door Bergen op Zoom. Weggebruikers moeten rekening houden met een kwartier extra reistijd.

De A4 zal van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagmorgen 05:00 uur dag en nacht afgesloten zijn tussen Bergen op Zoom-Noord (27) en het knooppunt Zoomland. De werkzaamheden aan het viaduct bestaan onder andere uit het vernieuwen van het asfalt en het vervangen van de geleiderail.
Laatst gewijzigd: 20 maart 2012, 17:16
MBr

Spitsverwachting

di 27 januari (Ochtend)
reguliere spits

Op voorhand worden er geen grote problemen verwacht. Het weer lijkt goed en dat pleit voor een normaal verloop van de spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

di 27 januari (Avond)
reguliere spits

De avondspits verloopt zonder grote problemen. De kans op noemenswaardige regen is klein, maar wat gedruppel is wel mogelijk.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.