10 meldingen (geen file) Woensdag onstuimig maar veel minder hinder Vlagerige wind nekte vrachtwagens Politieonderzoek A2 door aanrijding met persoon bij Abcoude 10 meldingen (geen file) LIVEBLOG AVONDSPITS: windstoten houden aan Parkeerapp EVA beschikbaar voor Nederland - Spanje

Mist belemmert hulpverlening bij ongeval A7

Mist heeft de hulpverlening bij een ongeval in het noorden van het land belemmerd. Op de A7 vanuit Bremen gebeurde tussen Foxhol en Westerbroek een ongeval. De weginspecteur die als eerste ter plaatse was durfde door de dichte mist in eerste instantie niet te beveiligen en heeft op assistentie gewacht.

De auto belandde iets voor 07:00 uur in de sloot. Om assistentie te kunnen verlenen moest de rechterrijstrook worden afgesloten. De vertraging liep daardoor al snel op tot circa 20 minuten over een afstand van 2 kilometer.

De slachtoffers konden tegen 07:30 uur overgebracht worden naar het ziekenhuis en stond de auto al op de berger. Rijkswaterstaat kon rond 17:45 uur de rechterrijstrook vrijgeven.

Laatst gewijzigd: 2 maart 2012, 16:19
PO

Spitsverwachting

wo 1 april (Ochtend)
reguliere spits

Er is ook vandaag nog sprake van onstuimig weer, maar het is allemaal een stuk minder heftig dan gisteren. Regen en wind zorgen wel voor wat meer drukte dan gewoonlijk op woensdag. Vrachtverkeer kan wel gewoon de weg op.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

wo 1 april (Avond)
reguliere spits

Regen en flinke wind kan er voor zorgen dat het drukker wordt dan op een normale woensdag.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.